Nytt år, nya krafter - Fastighetsvärdering – Winna Fastighet AB

Nytt år, nya krafter

Per och Gustaf Skrealid, Winna Fastighet AB

År 2020 blir ett år som går till historien, men nu blickar vi fram mot ett nytt år och tar oss an det med nya krafter – och en ny medarbetare.

Vi hälsar Gustaf Skrealid välkommen till Winna Fastighet. Gustaf är civilingenjör med inriktning lantmäteri från Lunds Universitet. Efter studierna arbetade han ett år som analytiker hos Outpoint, ett företag verksamt inom fastighetsrådgivning och fastighetstransaktioner i Stockholm, innan han valde att bli en del av familjeföretaget. Han kommer att arbeta både från Jönköping och Stockholm – och har siktet inställt på en auktorisation inom några år. 

”Fantastiskt kul att få möjligheten att föra kunskapen vidare och nyttigt att få in lite nya tankar. Vi kan nu utveckla företaget genom att vi kan ta större jobb, mer jobb, jobb på andra orter och att erbjuda andra tjänster, kommenterar Per Skrealid.”

Några har redan träffat honom under hösten, för andra blir han en ny bekantskap och ett tillskott i verksamheten. Det känns roligt att få växa med en yngre generation, att få möjlighet att utöka vår geografiska marknad och med Gustaf i verksamheten ser vi även att vi ska kunna öka kapaciteten och leverera ännu fler värderingar. Från och med i vår kan vi också erbjuda två nya tjänster;

  • Fastighetsfoto, som t.ex. drönarbilder, interiöra och exteriöra bilder på din fastighet.
  • Prydliga fastighetsprospekt inför försäljning av fastigheter.

Vi välkomnar Gustaf Skrealid – och ett nytt spännande år 2021!

” Det ska bli väldigt spännande att vara med och vidareutveckla verksamheten. Mina tidigare erfarenheter från Lantmäteriet och Outpoint vävs väl in med företaget och kunders behov. Jag tänker även att mina kunskaper inom grafisk design och fotografi kan så frön till ett nytt verksamhetsområde. 
 Det är speciellt roligt att få ha örat mot marken och bevaka marknaden under dessa händelserika tider. Tillsammans hoppas jag att vi kan göra det bästa av denna märkliga tid vi lever i just nu. ”

Gustaf Skrealid